Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Kontakt 0 Obľúbené Prihlásenie Košík

Náhľad košíka

K doprave ZADARMO ostáva nakúpiť za 50,00 €
Váš košík je prázdny...
  • Sušenie ovocia v sušičke: maškrťte zdravo po celý rok

    04. 09. 2012

    Sušenie najrôznejších (nielen ovocných) plodov či dokonca mäsa patrí k najstarším spôsobom uchovávania potravín. Využívali ho už starí Egypťania. Evolúcia sušenia ovocia a ostatných potravín sa začala klasickým, ale zdĺhavým sušením na čerstvom vzduchu. Dnes je však sušenie veľmi jednoduché a časovo nenáročné vďaka praktickým elektrickým sušičkám ovocia. A aké výhody taká sušička prináša?

    prečítať článok
  • Vyberáme kuchynský nôž

    28. 06. 2012

    Kvalitný nôž je alfou a omegou každého kuchára. Bez riadneho kuchynského noža sa skrátka v kuchyni nezaobídete. Otázkou je ako si vybrať ten správny a z akého materiálu by mal byť. V našom článku sa dočítate, aké sú základné vlastnosti jednotlivých materiálov kuchynských nožov.

    prečítať článok
  • Koniec zbytočného pobehovania v slovenských kuchyniach

    14. 06. 2012

    Skúsení kuchári a kuchárky vedia, že by v kuchyni mali mať prehľad o všetkých ingredienciách a pomôckach, aby sa zbytočne nezdržovali pobehovaním sem a tam. Ale poznáme to asi všetci, že občas niekam niečo uložíme alebo položíme a potom beháme a hľadáme ... až sa nám jedlo pripáli. Riešením sú prehľadné úložné priestory.

    prečítať článok
  • Užitočné tipy pre grilovanie

    03. 05. 2012

    Grilovanie je príležitosť k príjemnému posedeniu s priateľmi či rodinou. Zábava s partiou priateľov a k tomu lahodné jedlo a pitie - ideálne strávený čas. Pre správne grilovanie by sme však mali poznať tiež pár užitočných tipov, napríklad ako dlho marinovať mäso alebo ako spoznať ideálnu teplotu pre grilovanie. My Vám ich dnes radi prezradíme.

    prečítať článok
  • Ako na servírovanie studených nápojov

    03. 05. 2012

    Či už organizujete obyčajné posedenie s priateľmi, veľkú grilovaciu party alebo napríklad rodinnú oslavu, vždy sa môžete blysnúť ako dokonalý hostiteľ. Asi tušíte, že ak chcete na hostí urobiť dojem, nestačí len chytiť nejaký pohár alebo hrnček, naliať do neho pitie a postaviť na stôl. Dobrou správou však je, že k správnemu servírovaniu stačí poznať len niekoľko základných pravidiel.

    prečítať článok
  • WOK - panvica, ktorá valcuje svet

    25. 04. 2012

    Kuchyňa všetkých dnešných domácností sa doslova hemží množstvom rôznych pomôcok a druhov riadu, že z toho jednému ide hlava okolo. Jednou z relatívnych noviniek, ktorá podnikla inváziu do našich kuchýň a na naše sporáky je panvica WOK. A k čomu je vlastne taká panvica dobrá?

    prečítať článok
  • Tipy pre zdravé grilovanie

    24. 04. 2012

    Radi varíte a jete zdravo a máte určité pochybnosti o zdravej príprave jedla na grile? Zaiste sa často objavujú mýty a legendy o tom, že grilovanie nie je vôbec zdravé. Ale mali by ste vedieť, že pri dodržaní niekoľkých rád a zásad si môžete bez obáv vychutnať zdravo aj grilované jedlo. A ako teda na to?

    prečítať článok
  • Silikónové formy na veľkonočné pečenie

    14. 03. 2012

    Veľká noc sú hneď po Vianociach veľkým sviatkom pečenia. Nielen babičky na vidieku pečú sladké bábovky, barančekov alebo iné pochutiny. My Vám predstavujeme revolučného pomocníka (nielen) pre veľkonočné pečenie - silikón.

    prečítať článok
  • Ako vyberať riad (2. diel)

    20. 02. 2012

    Bez poriadneho riadu sa žiadna kuchárka ani kuchár dnes pri varení nezaobídu. Ako si ale vybrať ten správny práve pre Vás? Prinášame Vám pokračovanie prehľadu jednotlivých materiálov a ich vlastností.

    prečítať článok
  • Ako vyberať riad (1. diel)

    16. 02. 2012

    Bez poriadneho riadu sa žiadna kuchárka ani kuchár dnes pri varení nezaobídu. Ako si ale vybrať ten správny práve pre Vás? My Vám prinášame stručný prehľad výhod a nevýhod jednotlivých materiálov.

    prečítať článok
  • Správne uloženie potravín

    31. 05. 2011

    Chcete být za hvězdu, která má vždy připravené domácí jídlo? Nemusíte trávit hodiny v kuchyni. Poradíme vám, jak pokrmy skladovat a mít je tak po ruce kdykoliv.

    prečítať článok
action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť