Popis
Citrus yuzu je cenným zdrojom vitamínu C a antioxidantov a čerstvé yuzu obsahuje dokonca trikrát viac vitamínu C ako citrón. Cesta tohto zázračného ovocia sa začína v Južnej Kórei, kde ho farmári spracúvajú tradičnou metódou používanou už viac ako tisíc rokov - yuzu, fruktóza a med. Vďaka tomuto spôsobu spracovania si yuzu prirodzene zachováva svoje blahodarné účinky.
Zloženie:
50% yuzu, fruktóza, voda, cukor, 5% med, kyselina citrónová, sodná soľ kyseliny citrónovej, karagenan, kyselina L-askorbová
Použitie:
-Na prípravu horúceho nápoja použite 1 polievkovú lyžicu (cca 35 g) čaju YUZU na 250 ml šálku, stačí zaliať horúcou vodou.
-Na prípravu osviežujúceho nápoja.
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Po otvorení uchovávajte v chladničke, spotrebujte do 14 dní.