Princípy a ochrana súkromia na 4home.sk

4home.sk prispôsobujeme na mieru vám. Na základe vášho správania na webe pomocou súborov cookies personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantné ponuky a produkty. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies na zobrazenie cielenej reklamy v reklamných sieťach na ďalších weboch. Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť v Nastavenie súkromia

Vrátenie tovaru (Odstúpenie od kúpnej zmluvy)

Ako postupovať pri odstúpení od kúpnej zmluvy

  • Odstúpenie od kúpnej zmluvy realizuje ten, kto tovar objednal, a to v lehote 14 kalendárnych dní odo dňa prevzatia tovaru. Prosíme o oznámenie telefónneho čísla alebo e-mailu pre rýchle spojenie v prípade akejkoľvek nezrovnalosti.
  • K odstúpeniu od zmluvy je najjednoduchšie využiť on-line formulár, ktorý nájdete po prihlásení k Vášmu účtu v detaile každej objednávky (záložka „Moje objednávky“). Formulár sa vám zobrazí po stlačení voľby Vrátenie tovaru (Odstúpenie). Formulár je vopred vyplnený všetkými potrebnými údajmi z objednávky. Ak využijete túto možnosť, obratom vám zašleme potvrdenie prijatia tohto oznámenia o odstúpení od zmluvy.
  • Ak sa nechcete prihlasovať, môžete si jednoducho stiahnuť tento formulár, ktorý vytlačíte a vyplníte ručne.
  • Tovar zašlite najneskôr do 14 kalendárnych dní od prijatia zásielky alebo odoslania oznámenia o odstúpení od zmluvy na adresu 4Home CEE, s.r.o. - reklamačné oddelenie, LOG Center R7, Priemyselný park č. 486, 930 03 Kostolné Kračany.
  • K tovaru vložte do balíčka výtlačok formulára Odstúpenie od kúpnej zmluvy prípadne jednoduchý sprievodný list. Vždy označte požadovaný spôsob vybavenia odstúpenia od zmluvy (výmena tovaru, vrátenie peňazí).
  • Tovar zasielajte kompletný, nepoškodený a neopotrebovaný, v originálnom nepoškodenom obale. V opačnom prípade má predajca nárok strhnúť pomernú sumu ako kompenzáciu za opotrebenie (napr. poškodený obal, chýbajúce príslušenstvo, škrabance, špinavý tovar).
  • Balíček zašlite ako doporučenú (najlepšie poistenú) zásielku. Podací lístok od zásielky si ponechajte ako doklad o odoslaní. Zásielky neposielajte na dobierku, takto poslané zásielky nepreberáme.
  • Adresa pre zaslanie tovaru späť:
    4Home CEE, s.r.o. - reklamačné oddelenie
    LOG Center R7
    Priemyselný park č. 486
    930 03 Kostolné Kračany
  • Reklamačné oddelenie:
  • Zákaznícke oddelenie:

Vybavenie odstúpenia od kúpnej zmluvy

  • Vybavujeme v najkratšej možnej dobe, najneskôr do 14 kalendárnych dní od odstúpenia od zmluvy. Upozorňujeme na skutočnosť, že nie sme povinní vrátiť peniaze skôr, než nám bude tovar doručený alebo preukázané jeho odoslanie.
  • V prípade odstúpenia od kúpnej zmluvy formou žiadosti o výmenu tovaru vám novú zásielku zašleme na naše náklady.
  • Ak si prajete vrátiť peniaze, realizujeme to prevodom na účet, prípadne na vašu žiadosť poštovou poukážkou. 4home vracia v tomto v tomto prípade aj náklady na prepravu pôvodnej zásielky z 4home k zákazníkovi. Náklady na prepravu (zaslanie) tovaru od zákazníka do 4home hradí zákazník.
action banner
feedback
NEWSLETTER
VÁŠ NÁZOR

Nenechajte si ujsť novinky a špeciálne ponuky.

Prihláste sa k odberu nášho newsletteru a o všetkom sa dozviete ako prvý.

Váš názor nás zaujíma!

Zavrieť